CARA NAIKKAN TRAFIK KE BLOG ANDA - BARU 2011




Trafik merupakan perkara yang sering dikejar oleh penulis blog. Pelbagai cara dilakukan untuk mendapatkan trafik idaman setiap hari. Pada saat mereka terlalu leka untuk mengejar trafik yang tinggi, mereka lupa bahawa trafik itu disumbangkan oleh pelawat yang datang berkunjung ke blog mereka. Berikut adalah beberapa tips untuk mendapatkan trafik ke blog dengan memahami trend pelawat yang datang ke blog anda. 

1. JUMPA POLIS TRAFIK 
Jumpalah polis trafik untuk membayar saman anda. jika tidak dah tentu polis trafik akan banyak ke rumah anda, kerana waran tangkap telah dikeluarkan. Kan kes naya je tu.

2. PERGI BALAI TRAFIK
Pergilah balai trafik untuk mengetahui saman-saman lampau yang anda pernah kena saman atau disaman oleh speed trap. Ia lebih mudah dan berkesan.



sekian terima kasih 

16 comments:

Zyash berkata...

Lagu 1 jgn lupe....g tempah traffic light 1, pasang depan umah...wahwahwahwah

edy berkata...

btl gak tu kn...aku pon ada saman xbayar lg ni...harap2 pas p bayar ni trafik aku leh naik blik la kn...hehehe

Tasha berkata...

like~

Putera30 berkata...

Zyash ... betul jugak tu taruk trafik light..lupa nak masuk dalam post.. TQ

Edy ... Just Do It

Tasha ... Uiks

Tam berkata...

jangan traffik jem dah le hu hu..
TERBARU BLOGGER DIPUKUL

Fairus Bin Mamat berkata...

Perrggg.. Tu kena saman traffik, bukannya tingkatkan traffik blog.. :P

GenGkey berkata...

pergh..
segan nk jumpe polis trafik..
ahax..:D

~SyAhIrAh~ berkata...

kelakar! iya2 je kan. tajuk dah mantop dah, sekali isinya polis trafik?? hakhak.. kelakar..:p

n i k l i s a berkata...

hahahha. best gile.

Fashionista berkata...

chehhh..tertipu.....excited gile nk taw...huhuh

edy berkata...

saman trafik je la yg aku slalu dpt pon....hehehe....trafik blog xde la dpt..hehehe

S.3.V.3.N berkata...

langgar peraturan jalan raya..nnti ramai la polis TRAFIK kejar. haha

Tihara berkata...

sungguh berkesan cara itu

Mr Laici berkata...

wahhaaaha... hampeh.. tipah tertipu.

Entry Terbaru: Churp-Churp- rm100 dalam seminggu..

Aizul berkata...

Terbaik la panduan ni. Saya akan praktikan cara2 tersebut, jangan risau.

nikraja berkata...

WOWWW CEHHHH....ADA MASA SINGGAH R MACAM2 ADA HACK FACEBOOK PUNYE TUTORIAL PUN ADE
http://nickraja.blogspot.com

 

Meet The Author


LAZADA

LAZADA

LAZADA

Meet The Author