Facebook Kena Serang Habis-Habisan

Berhati-hati dengan facebook anda.. Mungkin anda akan menerima padahnya.Setelah memeriksa akaun facebook terdapat beribu gambar yang x sepatutnya ditag oleh saya.Nampaknya Virus yang menyerang kali ni paling hebat.. Jika anda memadamnya... beribu kali dia akan masuk semula menerjah semua akaun facebook anda... Ia telah disiasat dan sedang di semak oleh pakar facebook... Berjuta dikalangan mereka sedang kecewa kerana Facebook tidak mempunyai sistem keselamatan dan ia dibangun oleh mereka yang berkepentingan..

10 comments:

TMUkmkd berkata...

kenapa tak delete je apps tu? dan tukar pass?
tu rasanya paling mudah

Ariena Bte Nawi berkata...

deleted pun datang balik.. buang aplikasi ke.. tukar pass ke.. tukar email ke
mesti kena balik.........

mari serang balik..........

rozanighani berkata...

Aku terkena gak benda ni. Nasib baik Facebook sempat ambil tindakan kasi expiredkan gambar ni.Fuh...

DaHLia berkata...

tu laa aku pelik ngapa smlm ade mender ni...huhuh...baru aku dapt sahkan ianya virus...thanks beb

Azrul berkata...

dah kena semalam..jenuh nak remove gambar yg kena tagged..huhu

joe budu berkata...

akoo pon kene mende ni..

kak ina kl berkata...

oo..skrg ni macam-macam virus ada..

bellarossa berkata...

kadang menyampah dengan orang yg post entah hape2 kat profile tu..tu spam ke hape ek?

Ain berkata...

sy nye FB satu arini x leh sign in..bile bukak FB nye page,layout dia berterabur..adakah sy pn kena virus tu jgk??waaaaaaaaaaaa ape ptut sy buat?? help me!

Khairil Afzal berkata...

apps ni sapa yg klik dia akan tagged gmbr..last choice terus block app ni

 

Meet The Author


Meet The Author