KISAH ANAKKU - | RAGAM DAN KARENAH ANAK |

Gambar2 dibawah ini menunjukkan betapa kelakarnya anak aku. mula2 aku tengok dia asyik bermain dengan buku ABC dia.. aku pun biarkanlah aje dia memerhati buku untuk sesi pembelajaran dia. Apabila aku asyik bermain dengan FACEBOOK aku pun toleh memerhati gelagatnya. aku heran kenapalah dia duduk tertiarap diatas simen yang tak berlapik tu.. rupa-rupanya.. dia TIDURRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!! kuang kuang kuang

10/11/2010
aku ingat dia buat aper lah time ne,,,,,next pic seterusnya,,,,


10/11/2010
kuang3.....tidur sudah walahal baru jew aku tengok dia duk main2 dengan buku yang d koyak kan nya tu,,,,


10/11/2010
aku apew lagi ambik loo gambonya,,,huuuhuh,,,,,baru aku angkat dia huhuhuhuuh,,,,,nasib lah icha oooooiiiii...


3 comments:

MrJayy berkata...

comel dia tidur. hehe

Putera30 berkata...

wah wah wah

aibaks berkata...

aibaks belum de anak lagi.. harap anak2 aibaks dengar cakap.. amin.. huhu

nota kaki: salam kenal n folo putera30

 

Meet The Author


LAZADA

LAZADA

LAZADA

Meet The Author